Людям з порушення зору Звичайна версія

Змінено юридичну адресу АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ»

16.03.2023

У АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» (далі – АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ») змінено юридичну адресу. Відтепер, юридична адреса АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» є наступною: вул. Січових Стрільців, буд. 17, м. Київ, 04053. Відповідні зміни внесені до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань.

Адреса для листування та прийому громадян уповноваженою особою Фонду на ліквідацію АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» залишається незмінною. Уся кореспонденція для АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» приймається за адресою: вул. Малопідвальна, буд. 8, м. Київ, 01001.

Нагадуємо, що особистий прийом громадян уповноваженою особою Фонду на здійснення ліквідації АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» Сергієм Міхно проводиться кожного четверга з 15:00 до 17:00 за адресою: вул. Малопідвальна, буд. 8, м. Київ, 01001.

Прийом громадян проводиться за попереднім записом, який здійснюється в робочі дні за телефоном: +38 (044) 364-82-96. За цим самим номером телефону можна отримати довідкову інформацію з питань ліквідації АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ».